upload/resimler/diger/2hızırtepe-cam-balkon-sistemler3i.png
upload/resimler/diger/1hızırtepe-cam-balkon-sistemler2i.png
upload/resimler/diger/0hızırtepe-cam-balkon-sistemleri.png

Hızırtepe Cam Balkon Sistemi

FZL Yapı Katlanır Cam Sistemleri Hızırtepe mekanların dış cephelerine uygulanmakla birlikte yapılara estetik görünüm de kazandırır. Cam balkonlar, kış bahçeleri, teraslar, restoranlar, cafelere en uygun katlanır camların dizaynını yapmaktayız.

Katlanır cam sistemleri uygulandığı terasları balkonları kullanım özellikleri ile her mevsim yaşanır hale getirerek konforu ayaklarınıza getirir. Uygulama ile kar, yağmur, rüzgar, toz, ses, ısı yalıtımı sağlarken size daha güvenli ortamlarda sağlar. Tamamen kapalı olarak kullanılabilirken istenildiğinde katlanabilir camları bir tek noktaya toplayarak tamamen açık konuma da getirmeniz mümkündür. Böylece yılın her ayında balkon keyfini rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Günümüzün trendlerinden olan kış bahçeleri de artık yapıların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Bu sistemlerle adeta hayatımıza renk katarak bize sevdiklerimizle renkli saatler geçirmemizi sağlayacaktır.

FZL Yapı olarak günümüzün en çok tercih edilen katlanabilir cam sistemlerinin imalat, tasarım, montaj işlerini titizlikle yapmaktayız. Uzun yıllar bu işle uğraşan FZL Yapı sektörde öne çıkan tüm uygulamaları kapı, pencere, dış cepheye sıfır hata ile montajını gerçekleştirir.

Müşteri memnuniyetinin sağlanması için kaliteden asla ödün vermeyen Erenler katlanır cam sistemleri FZL Yapı uygun fiyatlarla da sizlere çözümler sunmaktadır. Firma yaptığı işlerle her zaman tercih edilen marka olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Müşteri :

Müşteri

Adres :

Hızırtepe / Adapazarı

Proje Tarih :

01-01-2018